• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ovocná bublanina jako od babičky
Napište svůj komentář k receptu

Ovocná bublanina jako od babičky

autor: gabio
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 101
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od babičky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce celá
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 200
      g hladká mouka
    • 500
      g ovoce
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
1. Vejce, cukr vymíchat do pěny, postupně přidávat olej
2
2. Přidat mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr
3
3. Nalít na plech, posypat ovocem (nejlépe čerstvým)
4
4. Vložit do předehřáte trouby na 160°C
5
5. Péct do zlatova (neotvírat troubu) cca 30 minut
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Králík jako od babičky

Králík jako od babičky

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kajin666
    Kajin666 | 28. 6. 2017 21:36

    Naprosto skvělé, kdo psal, že tomu něco chybí nebo přebývá, tak to nechápu. Je to jako dech, nadýchané a výborné :D V surovinách jen chybí vanilkový cukr, ale v popisu je.

  • Pepe | 21. 9. 2016 17:10

    Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)

  • Pepe | 21. 9. 2016 17:10

    Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)

  • etra | 17. 7. 2016 16:06

    dělala jsem včera. Souhlasím s přidáním mléka, cca 1 deci. Dávala jsem tam rybíz a ten se propadl až na dno. Příště dám místo hladké mouky polohrubou. Dala jsem do menšího pekáčku. Moučník byl dobrý, hebký.

  • Mirka | 6. 7. 2016 21:35

    Dnes jsem bublaninu dělala,ale do tohoto receptu dejte necelé 2 deci oleje a stejně tak vody!!!!!! Je nadýchaná,křupavé křehké okraje,báječná.A´ˇt se Vám podaří. :-P

  • Petra | 18. 6. 2015 22:41

    Tak neumíš péct :D bublanina výborná,nadýchaná jako peřina a co je důležité rychlá

  • Budru | 12. 6. 2015 19:14

    Dost nepovedený recept na bublaninu, pokud nepřidáte alespoň decilitr mléka nebo jiné tekutiny.

  • Radka | 12. 6. 2015 13:48

    NE, toto neni bublanina :-$ a ani jako, ta ma byl nadychana a ne takovahle podrazka.

  • filip | 17. 3. 2015 18:58

    toje mnamka <3 <3 ;-)

  • Lucka | 29. 11. 2014 19:02

    Upekla jsem podle receptu a taky mam pocit, ze i kdyz je to dobre, melo by byt v teste jeste mliko :-)

  • nikol | 21. 6. 2014 12:01

    Dnes jsem ji pekla poprvé,je vyborna.. vnoučata ji hned zlikidovala. Děkuji za recept. Všem doporučuji. :-)

  • Nikijaho
    Nikijaho | 29. 7. 2013 12:39

    Přijde mi na 200g mouky 4 vejce až dost a 1 prdopeč též. Těsto je dost husté, nejspíš chybí napsané mléko a je ho na velký plech dost málo. Já přidala asi 60g mouky dala jen 3/4 prdopeče cca 2dcl mléka a olej celkem 2dcl a při tomto poměru se bublanina povedla, avšak nepřijde mi jako ta pravá od babičky :-) je trochu jiná, ale dobrá. Pekla jsem na 160°C 20 min. Bublanina je nižší a tak je lepší ji hlídat. :-) Dobrou chuť

  • Kristina | 19. 7. 2013 23:11

    Bublaninu jsem dělala poprvé, tak jsem se bála jak to dopadne, ale s tímhle receptem se rozhodně nic zkazit nedá :-) Ještě jsem přidala vanilkový cukr, skořicový cukr a drcené oříšky a trochu vody.. Krásně vypadá, voní a je výborná, určitě na 100% doporučuji a děkuji za recept :)

  • Lucie | 28. 6. 2012 11:51

    Moje první bublanina. Velice rychlé a jednoduché. Přidala jsem 50g másla a trošku teplé vody jelikož se mi zdálo být těsto moc tuhé. Naházela jsem tam třešně, rozinky, kokos a posypala drobenkou. Teplé je to moc dobré, teď už si jenom počkám až to vychladne jak to bude chutnat :-) Chválím ! <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Olej Ovoce Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatranské kuře

Tatranské kuře

Jogurtový dort s jahodami

Jogurtový dort s jahodami

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Kuře Anča

Kuře Anča

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Ruské okurky - rychlokvašky na slano

Masové závitky v zelí

Masové závitky v zelí

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

77
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
44
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
33
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
32
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kuřecí maso na gril i do…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění:   Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

Syna Krause u soudu po obvinění ze znásilnění: Vysmátá bývalka a zachmuřený Adam! Co bavičův potomek řekl?

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Další doporučené recepty:

Ovoce v těstíčku
Ovoce v těstíčku
Ovoce v želé
Ovoce v želé
Ovocná bábovka
Ovocná bábovka
Ovocná kaše z quinoy
Ovocná kaše z quinoy
Ovocná mísa
Ovocná mísa
Ovocná omáčka
Ovocná omáčka
  • Recepty.cz
  • Ovocná bublanina jako od babičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact