• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ovocná bublanina jako od babičky
Napište svůj komentář k receptu

Ovocná bublanina jako od babičky

autor: gabio
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 101
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od babičky
Ovocná bublanina jako od babičky
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vejce celá
    • 200
      g moučkový cukr
    • 1
      dl olej
    • 200
      g hladká mouka
    • 500
      g ovoce
    • 1
      ks prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
1. Vejce, cukr vymíchat do pěny, postupně přidávat olej
2
2. Přidat mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr
3
3. Nalít na plech, posypat ovocem (nejlépe čerstvým)
4
4. Vložit do předehřáte trouby na 160°C
5
5. Péct do zlatova (neotvírat troubu) cca 30 minut
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchá ovocná bublanina

Jednoduchá ovocná bublanina

Králík jako od babičky

Králík jako od babičky

Buchty jako od babičky

Buchty jako od babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kajin666
    Kajin666 | 28. 6. 2017 21:36

    Naprosto skvělé, kdo psal, že tomu něco chybí nebo přebývá, tak to nechápu. Je to jako dech, nadýchané a výborné :D V surovinách jen chybí vanilkový cukr, ale v popisu je.

  • Pepe | 21. 9. 2016 17:10

    Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)

  • Pepe | 21. 9. 2016 17:10

    Recept je výborný tak jak je zde napsáno, bez mléka, bez vody.. Dělám ji už po několikáté, pokaždé s jiným ovocem a vždy nám bublanina chutnala. Je křehká, nadýchaná, jemná, voňavá.. Těsto nakonec vyběhne, ovoce se propadne a tím je nádherně vláčné. Peču ji otrochu déle, nežje zde uvedeno, ale to záleží na tvaru nádoby. Pekla jsem ji i jako malé porce v mističkách jako dezert pro jednotlivce -rychlý a výborný nápad :-)

  • etra | 17. 7. 2016 16:06

    dělala jsem včera. Souhlasím s přidáním mléka, cca 1 deci. Dávala jsem tam rybíz a ten se propadl až na dno. Příště dám místo hladké mouky polohrubou. Dala jsem do menšího pekáčku. Moučník byl dobrý, hebký.

  • Mirka | 6. 7. 2016 21:35

    Dnes jsem bublaninu dělala,ale do tohoto receptu dejte necelé 2 deci oleje a stejně tak vody!!!!!! Je nadýchaná,křupavé křehké okraje,báječná.A´ˇt se Vám podaří. :-P

  • Petra | 18. 6. 2015 22:41

    Tak neumíš péct :D bublanina výborná,nadýchaná jako peřina a co je důležité rychlá

  • Budru | 12. 6. 2015 19:14

    Dost nepovedený recept na bublaninu, pokud nepřidáte alespoň decilitr mléka nebo jiné tekutiny.

  • Radka | 12. 6. 2015 13:48

    NE, toto neni bublanina :-$ a ani jako, ta ma byl nadychana a ne takovahle podrazka.

  • filip | 17. 3. 2015 18:58

    toje mnamka <3 <3 ;-)

  • Lucka | 29. 11. 2014 19:02

    Upekla jsem podle receptu a taky mam pocit, ze i kdyz je to dobre, melo by byt v teste jeste mliko :-)

  • nikol | 21. 6. 2014 12:01

    Dnes jsem ji pekla poprvé,je vyborna.. vnoučata ji hned zlikidovala. Děkuji za recept. Všem doporučuji. :-)

  • Nikijaho
    Nikijaho | 29. 7. 2013 12:39

    Přijde mi na 200g mouky 4 vejce až dost a 1 prdopeč též. Těsto je dost husté, nejspíš chybí napsané mléko a je ho na velký plech dost málo. Já přidala asi 60g mouky dala jen 3/4 prdopeče cca 2dcl mléka a olej celkem 2dcl a při tomto poměru se bublanina povedla, avšak nepřijde mi jako ta pravá od babičky :-) je trochu jiná, ale dobrá. Pekla jsem na 160°C 20 min. Bublanina je nižší a tak je lepší ji hlídat. :-) Dobrou chuť

  • Kristina | 19. 7. 2013 23:11

    Bublaninu jsem dělala poprvé, tak jsem se bála jak to dopadne, ale s tímhle receptem se rozhodně nic zkazit nedá :-) Ještě jsem přidala vanilkový cukr, skořicový cukr a drcené oříšky a trochu vody.. Krásně vypadá, voní a je výborná, určitě na 100% doporučuji a děkuji za recept :)

  • Lucie | 28. 6. 2012 11:51

    Moje první bublanina. Velice rychlé a jednoduché. Přidala jsem 50g másla a trošku teplé vody jelikož se mi zdálo být těsto moc tuhé. Naházela jsem tam třešně, rozinky, kokos a posypala drobenkou. Teplé je to moc dobré, teď už si jenom počkám až to vychladne jak to bude chutnat :-) Chválím ! <:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Moučkový cukr Olej Ovoce Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

Domácí vánočka

Domácí vánočka

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Univerzální bramborové těsto

Univerzální bramborové těsto

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Bramboráky sváteční

Bramboráky sváteční

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

83
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
46
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
45
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
41
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Ovoce v těstíčku
Ovoce v těstíčku
Ovoce v želé
Ovoce v želé
Ovocná bábovka
Ovocná bábovka
Ovocná kaše z quinoy
Ovocná kaše z quinoy
Ovocná mísa
Ovocná mísa
Ovocná omáčka
Ovocná omáčka
  • Recepty.cz
  • Ovocná bublanina jako od babičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact