• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Ovesná buchta
Napište svůj komentář k receptu

Ovesná buchta

autor: MonikaT
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Ovesná buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g máslo
    • 2
      šálek ovesné vločky
    • 2
      šálek mléko
    • 1
      šálek cukr
    • 2
      šálek polohrubá mouka
    • 3
      ks žloutek
    • 3
      ks bílek
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      lžíce med
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Ovesné vločky namočte do mléka, máslo a žloutky utřeme a přidáme cukr. Z bílků ušleháme sníh, máslovou hmotu vmícháme do vloček. Mouku, prášek do pečiva a kakao prosejeme a vmícháme do vločkového těsta, přidáme med a olej. Opatrně vmícháme sníh a upečeme ve středně vyhřáté troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Rychlá ovesná kaše ke snídani

Mléčná ovesná kaše

Mléčná ovesná kaše

Ovesná kaše s jablky a skořicí

Ovesná kaše s jablky a skořicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Monika T | 6. 6. 2009 18:45

    Pre inšpiráciu dodávam zoznam surovín, ktoré je možné pridať priamo do cesta podľa chuti: hrozienka, sekané orechy, škorica, sekané mandle, kandované ovocie, kúsky čokolády, sušené ovocie (marhule, slivky, atd.)

  • Monika T | 3. 6. 2009 07:38

    T8to buchta je skvelá v tom, že keďže majú vločky samy o sebe neutrálnu chuť, môžete si ju dochutiť úplne podľa momentálnej chuti a nálady. Mne chutí aj sama o sebe, lebo nie som moc na sladké, ale už som na ňu vyskúšala strašne veľa druhov rôznych polev a ovocných krémov a nikdy nesklamala. Do receptu som to nepísala kvôli tomu, že na ňu môžete dať v podstate čokoľvek.

  • Iveta Janatová | 3. 6. 2009 06:43

    Tak píši jak jsem slíbila.Vločky stačí 30 minut namočit.Buchta má nevýraznou chuť a je méně sladká.Vločky po upečení jsou křupavoučké jako oříšky.Místo klasického prášku do pečiva dejte prášek do perníku-připomíná to perník a je suchá,takže jsem to rozkrojila a namazala džemem z rebarbory a určitě se nic nezkazí ,když se to polije polevou.

  • Iveta Janatová | 2. 6. 2009 08:19

    Zkouším ho upéct a napíši jak to dopadlo a jestli chutnal.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr Kakao Máslo Med Mléko Ovesné vločky Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Masarykovo cukroví

Masarykovo cukroví

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Kaldoun

Kaldoun

Zapékaná zelenina

Zapékaná zelenina

Dýňový krém

Dýňový krém

Jednoduché bramborovo-rohlíkové knedlíky

Jednoduché bramborovo-rohlíkové…

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Gratinované brambory (nejen) s brokolicí

Gratinované brambory (nejen) s…

Doporučujeme

35 minut
Kuřecí na medu s kuskusem

Kuřecí na medu s kuskusem

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

45 minut
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou

Grilovaná zelenina s omáčkou…

Poslední sledované recepty

63
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
43
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
37
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
35
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za pomoci jídla?
Přírodní spalovače tuků: Víte, jak zhubnout za…
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které zvládnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: 5 jarních večeří, které…
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a jejím nadýchaným dortem bez mouky
Iva Janžurová slaví narozeniny! Oslavte je s ní a…
AHA.cz Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Proč skončila Patrasová v Bohnicích: Mrazivé důvody

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Loučení s filmovým králem Bartoškou: Za stovky rolí mu tleská celý národ!

Ženy.cz Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Chcete zeštíhlit obličej nebo zmenšit nos? Stačí oprášit štětce a oblíbenou beauty techniku

Blesk.cz Místo rakve Bartoškova (†78) kancelář: Tajemství jeho stolu!

Místo rakve Bartoškova (†78) kancelář: Tajemství jeho stolu!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

Numerologie lásky: Jaká životní čísla se k sobě hodí a komu to naopak příliš neladí?

  • Recepty.cz
  • Ovesná buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact