Omytá kolena dáme vařit (nejlépe do papiňáku) s vodou spolu s oloupanou cibulí, česnekem, kořením a solí. Křen smícháme se strouhaným jablkem, octem a cukrem. Uvařené maso podáváme s jablkovým křenem, vše přelité horkým vývarem z masa.
2
Jako přílohu můžeme podávat tmavé pečivo a hořčici.
Výborné!Do jablečného křenu jsem nepřidával cukr,ale sůl(máme sladká jablka až,až).
Jan Marek
|30. 7. 2007 20:08
Super mňamka
Věra Štroblová
|4. 3. 2004 12:31
Kůže umeleme a přilijeme ochucený vývar. nalijeme do misky - je z toho výborná huspenina. Zbytek masa s vývarem dáme do sklenic též do lednice a podáváme jako vepřové maso s hořčicí a křenem je to výborné i za studena