Listové těsto rozválejte a nakrájejte na pruhy. Potřete vejcem a posypte cukrem a mandlovými lupínky.
2
Vložte do trouby a pečte při 200 °C asi 20 minut.
3
Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte na plátky. V pánvi nechte zkaramelizovat cukr. Vložte plátky jablek, med, badyán a rozinky. Na mírném ohni vařte asi 3 minutym, až jablka pustí šťávu do karamelu.
4
Tvaroh prošlehejte s cukrem a skořicí. Na talíř rozdělte upečené pruhy těsta.
5
Rozložte na ně jablka a přelijte omáčkou.
6
Servírujte s našlehaným skořicovým tvarohem a punčem. Na domácí punč ohřejte víno s cukrem, kořením a rozinkami a nechte asi hodinu odstát. Přiveďte téměř k varu, ale nevařte.