Korpus: žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej a vodu, promícháme, vsypeme mouku s kypřidlem, opět dobře promícháme a nakonec vmícháme i tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy (cca 22-23 cm) a dáme péct do předehřáté trouby na 170 stupňů dorůžova. Vyzkoušíme špejlí, těsto se na ní nesmí lepit.
Krém: smetanu vyšleháme s cukrem na šlehačku, poté zašleháme tvaroh do hladkého krému a nakonec zlehka vmícháme vypeckované višně. Krém naneseme na vychladlý korpus, posypeme dle chuti nastrouhanou hořkou nebo mléčnou kvalitní čokoládou a dáme do chladna (nejlépe přes noc) proležet.
3
Po odležení pokrájíme, dozdobíme višní a podáváme.