Chlebíčkovou formu vytřeme máslem a vysypeme kokosovou moučkou. Smetanu rozmícháme s cukrem a rumem. Dno formy poklademe piškoty, potřeme rozmíchanou smetanou a navršíme ovoce. Znovu opakujeme do vypotřebování všech surovin.
2
Končíme piškoty. Přikryjeme alobalem a necháme přes noc v chladničce. Druhý den vyklopíme a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Monika
|17. 6. 2006 07:00
Klidně bych dortový korpus vyzkoušela. Dělávám variantu piškot (ten si ale peču sama, kupovaný je na mě moc sladký a mastný) a na to podobnou náplň, jako je tady. Na druhou vrstvu bych použila nějaké obyčejné sušenky třeba i kakaové, aby to hezky vypadalo. Ale ne vaflové, spíš máslové.
Michaela Atherton
|16. 6. 2006 15:58
Chtela bych take zkusit podobny recept, jenomze v Anglii jsem jeste piskoty nikde nesehnala. Myslite, ze by slo misto nich pouzit dortovy korpus nebo nejake vaflove susenky?
Klára Černá
|16. 6. 2006 13:45
Tento nepečený a velmi rychlý dortík dělám již dlouho.V horkých letních dnech je velmi osvěžující a hlavně ho miluje celá rodina.Rum můžete vynechat a kysanou smetanu zkuste osladit vanilkovým cukrem, místo broskví dejte třeba čerstvé jahody :-). Dávám za 1, jednoduché a výborné.