Bůček celý zalijeme vařící vodou, přidáme cibuli, 4 zrnka pepře, sůl a vaříme. Česnek prolisujeme a promícháme s chilli kořením nebo jemně nasekanými feferonkami a pepřem. Měkký zchladlý bůček potřeme ze všech stran česnekovou směsí. Zabalíme do alobalu a po vychladnutí necháme v chladničce 2 dny proležet. Podáváme s chlebem a kyselou okurkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|7. 8. 2006 20:01
Velmi dobré.
Andrea Mayerhoferová
|27. 1. 2006 23:35
Dělám ten bůček obdobně,akorát použiju 12 stroužků česneku a kari koření,zkuste,uvidíte :-).Manžel se ho nemůže nasytit.
Tereza Jarčušková
|27. 1. 2006 15:14
Robím bôčik presne tak ako napísala Ivetka, ibaže ho natieram zmesou cesnaku a soli a potom hrubo obalím v mletej červene paprike. Kto má rád môže v štipľavej, alebo pol na pol sladkú a štipľavú.
Anonym
|27. 1. 2006 14:30
Vyzkoušel jsem a zvítězil! Je to skvělé k pivu. Doporučil bych patlat bůček před vychladnutím.
peter richter
|2. 4. 2005 17:23
Trvale ziju v Holandsku.K pivu jsem pripravil bucek.Vysledek byl nad ocekavani.Vsichni si naramne pochutnali.