Nasbíráme mísu ostružin. Ostružiny v míse rozmixujeme. Kaši protlačíme přes velký středně hustý cedník. Přisladíme dle chuti a sladkosti ostružin; doladíme zázvorem, mátou, likérem.
2
Do části přidáme jogurt, tvaroh, vynikající snídaně: přes noc ve vodě namočené jemné ovesné vločky Emco s ostružinovým krémem. Vychutnáváme a vrníme blahem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
lili
|23. 8. 2007 10:40
Také mám na zahradě beztrnné ostružiny , plody jsou oproti těm lesním obrovské a co jich letos je!!
lili
|23. 8. 2007 10:40
Také mám na zahradě beztrnné ostružiny , plody jsou oproti těm lesním obrovské a co jich letos je!!
Ivana Přikrylová
|22. 8. 2007 11:34
Martine poříďte si na zahrádku beztrnné ostružiny, mají obrovské plody a podstatně lepší chuť než ty mrňavé lesní a jsou skvělé na zavaření. Jo a sbírat se dají bez škrábanců i v plavkách :o)