Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Šlehačkový mramorový beránek
Pikantní segedínek
Kanadský králík
Bramboráčky se zelím a slaninou
Anglická pečeně (Carvery)
Polévka z vaječné jíšky
Špecle s fazolkami
Bylinková krkovička na černém pivu
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Jablečný bread cake
Vanilkový cheesecake
Houbový guláš
Hrušková povidla