Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Tatarský biftek II.
Kastrůlkové ražniči
Smažené houskové knedlíky
Kávovo-šlehačková bábovka
Smažený vepřový řízek se sýrem
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Rychlá buchta s nemletým mákem
Buchty s kypřícím práškem
Pravé řecké Pasticcio
Voňavé batátové karí
Rafaelo kuličky
Vosí hnízda III.
Čokoládové crinkles
Linecké cukroví krok za krokem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Sněhové pusinky
Klasický recept na polevu na perníčky
Rumové kuličky s kokosem