Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Chlebíčky s vejcem
Dýně z pánve
Bramborový koláč s tuňákem
Těstíčko jako od vietnamců
Drobenkový kokosový koláč s tvarohem
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Avokadová pomazánka s uzeným lososem
Jednoduchá vajíčková pomazánka se…
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi