Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Krůta po americku
Košovská specialita
Česneková polévka IV.
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Paprikové lodičky s nádivkou
Pravé řecké Pasticcio
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Čočkové ragú
Špagety s cuketou a olivami
Krůtí kostky na ajvaru s těstovinami
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…