Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Omáčka z plísňového sýra
Ananasová podkova
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Tvarohové brambory - zapečené
Světlý piškotový korpus
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Hlávkové zelí na pivu
Fazolky s kari rýží a masovými…
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér