Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Roláda z vepřového masa
Nadívaný vepřový bůček
Brambory s kuřecím masem na kari a…
Smažené plněné kapustové listy …
Hovězí vývar s nudlemi
Klasický houskový knedlík
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Americké Brownies (vynikající)
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek