Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Babiččiny "Francky"
Tvarohová vánočka
Rybízová buchta s čokoládou
Bábovka v mikrovlnce za 10 minut
Fazolová gulášovka s uzeným masem
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
Domácí lučina
Vepřová líčka na červeném víně s…
Houbové placičky s rýží
Francouzské brambory s pórkem
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Tradiční vánoční punč
Madlenky
Čerstvé kimchi
Klasický recept na polevu na perníčky