Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Bílý šťovíkový boršč
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Kotlety s houbovou omáčkou
Vepřové kotlety podle tchyně
Dýňová polévka III.
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Makové (ořechové) muffiny
Kvašený zeleninový salát Pickles
Polévka z pečeného květáku
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem