Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Pečený losos
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Bábovka s jablky a šlehačkou
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Masové knedlíčky v rajské omáčce
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Vanilkový krém z mikrovlnky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot