Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Plněné linecké košíčky
Italská rybí polévka „caciucco“
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Jeřabina - sterilovaná
Medové řezy alá falešný medovník
Bezinkový džem (rosol) - květový
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Omáčka "šufrung" na špagety
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake