Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Vánočka od babičky
Srbský vepřový guláš
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Smetanová pórková polévka s bramborem
Svíčková na smetaně podle Richarda…
Měkké medové perníčky
Špenátový kuskus
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Chaloupka z perníku
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles