Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Hovězí maso na zázvoru
Zapečená bramborová kaše s vejci
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Hustá bramboračka
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Jablečník bez vajec - jablečný koláč …
Kološvárské zelí z remosky
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami