Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Kuřecí kousky s hořčicí
Těstoviny s houbovou smaženicí
Kuře pečené na medu a citronu
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Šneci s anglickou slaninou a kořením
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami