Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Patizony zapečené s hermelínem
Španělské ptáčky trochu jinak
Křenová pomazánka z červené řepy
Alsaský jablečný koláč
Krachle z listového těsta
Domácí kandovaný zázvor
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Polévka z vaječné jíšky
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…