Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Cuketa na smetaně
Kuřecí prsa na majolce
Placičky z hlávkového zelí s…
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Šunková pomazánka
Italská polévka Minestrone Institutu…
Patizonová směs - bezmasá
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Chili con carne
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles