Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Houby na kyselo bez zavařování
Rýžový nákyp s meruňkami
Vdolky paní Slávky
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Chilli con carne s kořením
Karbanátky z brokolice
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví