Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Svíčková Wellington
Letní zeleninový salát a bylinkami
Vepřové koleno mňam
Trvanlivé sušenky
Skvělá šunková pomazánka
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Blesková roláda s pudinkem
Limoncello
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Mrkvový krém
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci