Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Svratecký guláš
Slaný koláč s pórkem
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Bílková poleva na perníčky
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Banánovo – avokádové smoothie
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem