Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Tatranské kuře
Šlehačková sekaná
Drůbeží játra mojí mámy
Selské halušky špenátové
Vepřové řízky po moravsku
Segedínský guláš III.
Rychlé kuře s bramborem
Hrachová kaše (moc dobrá)
Vánoční cheesecake
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Dýňové muffiny
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem