Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Zeleninová polévka s rýží
Ořechová bábovka - ideální na beránka
Falešný pařížský dort
Bavorský knedlík
Zelná polévka s uzenými žebry
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Jarní polévka s krupicovými nočky
Rychlé povidlové řezy
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Tažený jablkový závin