Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Salát z brambor a kyselého zelí
Tradiční tažený štrůdl
Tvarohová bábovka III.
Malinový dort - bez křoupání
Tortilla s čerstvou zeleninou
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Pórková polévka s knedlíčky
Krůtí bochánky s okurkovou salsou
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem