Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Slaný závin s plísňovým sýrem
Smetanový dortík
Pomazánka z tresčích jater II.
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Zapékané těstoviny s cuketou
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Brokolice pečená s česnekem a citronem
Slané lívance
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros