Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Piškotová bábovka
Palačinky plněné špenátem
Rybízová buchta s čokoládou
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
"Low Temperature" - Roastbeef
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Brokolice (květák) se sýrovou…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami