Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Omáčka z plísňového sýra
Punčové kokosové řezy
Sumec dle baštýře Jardy
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Těstoviny s brokolicí raz dva
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Fantastické sušenky KOKA
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky