Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Gurmánské smažené řízky
Pravá pistáciová zmrzlina
Tuňáková pomazánka IV.
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Jednoduchá pomazánka z ricotty se…
Asijský králík - jednoduše a chutně
Cheesecake z domácí lučiny
Zapečené müsli II.
Okurkový salát na uskladnění
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek