Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Tatarský biftek z lososa
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Zapečené palačinky se špenátem
Plněné pudinkové řezy
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Dušené kuře se zeleninou (tajine /…
Kuře na bazalce
Bramboračka - houbovačka
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Pracny z roku 1900
Kouzelný vaječný koňak
Linecké cukroví krok za krokem
Madlenky
Čerstvé kimchi