Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Bylinkový řízek na česnekovém oleji
Brambory s kysanou smetanou
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Barevné pomazánky - z červené řepy
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Cuketové špekáčky
Jablečný víkendový koláč - vláčný
Zabaione - Italský desert
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Hruškový crumble s perníkem
Topinky s houbami a čedarem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Podzimní houbovka s dýní