Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Jidášky našich babiček
Sýrový nákyp II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Voňavý králík nebo kuře - s nádivkou
Krkovička po cigánsku
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Hořčicoví utopenci se zelím
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Fazolky nakyselo s vejci
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger