Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Labužníkova kuřecí stehna
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Bramborové knedlíky ze studených…
Pomerančová bábovka II.
Kuřecí prsa na pórku
Rýžový nákyp s broskvemi
Domácí koblížky od babičky
Asijský králík - jednoduše a chutně
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Marinované řecké kuře
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou