Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Placičky z cukety a mrkve
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Sýrová pomazánka s nivou
Černé trubičky
Boloňské špagety podle Evy
Jednoduchá ovocná bublanina
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Dort s nutelovým krémem
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Marinované řecké kuře
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Poke bowl s lososem
Koláč s ricottou a bílou čokoládou