Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Mramorová bábovka
Fazole z Vysočiny
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Sněhový koláč s marmeládou
Studená cuketová polévka se dvěma…
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek