Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Listové řezy s krémem
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Kachna bez práce
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Jednoduchá citronová buchta
Rajčatový salát s bazalkou
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Čokoládová buchta z cukety
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem