Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Nadívaný vepřový bůček
Hlávkový salát s mozzarellou a tuňákem
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Kuřecí směs s játry
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Bramborové klobásy
Biskupský chlebíček
Babiččina bábovka (výborná)
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot