Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Babiččiny "Francky"
Muffinky vynikající čokoládové
Slavnostní bramborová kaše
Podmáslový chléb - moc dobrý
Pudinková buchta rychlá a slabá
Plněná cuketa II
Plněná sekaná z bůčku
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Zelená čočka podle Zdeňka Pohlreicha
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros