Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kuřecí závitky s nivou
Šumajstr
Salát z červené řepy s křenem II.
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Domácí kachní paštika
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Košíčky s nutelovým krémem
Bageta se sýry - zapečená
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles