Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Drážďanský špaldový chleba
"Low Temperature" - Roastbeef
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Medová kuřecí stehýnka
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Bůček na pivu - pikantní
Jednoduché zeleninové lečo s fazolemi
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví