Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Telecí kýta na hříbkách
Mlsná krůta
Neobvyklý kuskus
Masíčko v hermelínu-minutka
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Citronová bábovka z pomazánkového…
Patizonové nudličky s masem
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Bramborový salát s okurkou a koprem
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér