Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Bublanina s rybízem
Škvarkový chléb
Námořnické kotlety
Rýžový nákyp s meruňkami
Slaný velikonoční dort (Torta…
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Bazalkové tofu
Plněná krkovička
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Zapečené lečo
Souvlaki s tzatziki
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Ovocné tiramisu do skleničky