Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Holandské řízky
Salát z brambor a kyselého zelí
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Králičí ragú
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem