Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Gnocchi
Velikonoční syrek
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Mřížkové koláčky
Čočka na kyselo
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros