Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Kokosová bábovka III.
Černý kuba
Velikonoční perníčky - hned měkké
Křehký, výjimečně dobrý makový koláč
Mexická polévka z naší hospody
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Mléčná žampionová omáčka
Tvarohová rýže
Cuketové těstoviny s ricottou a…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot