Ostružinový koláč
Ostružinový dort (řez) se smetanovým…
Nepečený ostružinový dort
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Není to moc kyselé,když se nepřidává cukr?Mám moc ostružin v mražáku,tak bych to chtěla zkusit. :-\
Použila jsem mražené ostružiny a fungovalo také, jen doba tuhnutí byla o pár hodin delší. Výborné.
Cmunda na pekáči
Jindřiščin perník
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Bábovka tvarohovo-kokosová
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Gulášová polévka po anglicku
Hrnková kávová buchta
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem